En mailing-liste består af en flok mennesker, der alle har en fælles interesse, som de gerne vil udveksle historier og erfaringer om. 
Ved at tilmelde sig en mailing-liste, modtager man automatisk alle e-mails, der bliver sendt til listen. Man kan på den måde læse hinandens indlæg, spørgsmål og svar og selvfølgelig også selv deltage i debatten, hvis man har lyst.

Shiba-dk
Dette er en mailingliste for danske Shiba-ejere. Den bruges fortrinsvis til at annoncere Shiba-træf og links til andre Shiba-sider. 

Tilmelding til Shiba -dk:

Klik her for at blive tilmeldt til shiba-dk

Læs evt. mere om shiba-dk her: Shiba-dk

------------------------------------------------------------------


Herunder er lidt information om to engelsk-sprogede mailing-lister for shiba-interesserede. For dem begge gælder det, at det er gratis at deltage og at man til enhver tid kan melde sig fra igen.

Shiba-L
Shiba-L er en mailling-liste for alle shiba-interesserede. Medlemmerne består både af opdrættere og almindelige shiba-ejere, og de kommer fra næsten alle dele af verdenen f.eks. USA, UK, Australien, Danmark, Sverige og Østrig.
Hvis man tilmelder sig til Shiba-L, kan man udveksle erfaringer, historier og tips med de andre liste-medlemmer. Man kan også bruge det til at lære noget mere om shibaer, inden man selv får en.
 

Tilmelding til Shiba-L:
1. Send en e-mail til: listserv@apple.ease.lsoft.com
I selve tekstfeltet (ikke subject/emne-feltet) skriver du:
subscribe SHIBA-L dit navn
2. Herefter skal du blot følge brugsanvisningen, som du kort tid efter modtager i en e-mail.
Læs evt. mere om Shiba-L her: Shiba-L

------------------------------------------------------------------

ShibaSport
ShibaSport-listen er en mailing-liste for shiba-ejere, som er specielt interesseret i agility, lydighed eller andre former for hundesport. Man kan her f.eks. udveksle erfaringer om træningsmetoder, "prale" lidt eller bare fortælle om sin hundesport.

Læs evt. mere om ShibaSport-listen og tilmelding her: ShibaSport