1998 - 2014

Fulde navn: Saijoto's Hiru No Seidonishiki
Kaldenavn: Fuji
Kælenavne: Futtermand, Fætter Fut, Gammelsmølf
Race: Shiba
Farve: Rød
Født: 23. sept. 1998
Far: Dragon House Sun Tan ("Tanner")
Mor: Taichung Promises ("Shuki")
Søskende: 1 bror ("Taiyo")
Højde: Ca. 45 cm
Vægt: Ca. 13 kg
Adresse: Glostrup hos Karin og René
Yndlingslegetøj: Mormors patchwork-bolde
Elsker: Alle tæve-hunde og mennesker, alt mad!
Hader: Dyrlæger som stikker med sprøjter - ellers synes han at de er søde nok ;o)
Motto: Hvorfor sulte når man kan spise!?!

 
Vi vil gerne fortælle lidt om vores dejlige shiba-han, som hedder Fuji. (Hvis du har lyst til at læse noget mere generelt om shibaer, kan du prøve siden med links eller om racen)

Fuji er nu blevet 13 år gammel. I foråret 2004 fik han en "lillesøster" ved navn Maggi. Hun er også en shiba, og hun er ca. 4 år yngre end Fuji. Vi fik hende da hun var 1½ år via Kennel Saijoto, som havde importeret hende fra USA. Fra første dag har Fuji og Maggi været gode venner, og de hygger sig i sommerhus-haven. I forbindelse med at vi fik Maggi, blev Fuji kastreret, og det har heldigvis ikke ændret ham, udover at han har fået en kraftigere underuld.
Fuji har også fået to shibapiger mere at holde styr på :-) Nemlig Maggi's datter Mieko og Mieko's datter Panda. De har alle stor fornøjelse af hinanden, og vi er sikker på, at de unge tøser er med til at holde Fuji frisk og rørig.

Som følge af nogle skader i 2002 har Fuji fået slidgigt i hoften. Dette betød, at han ofte måtte få medicin for at dæmpe smerterne. Desværre havde medicinen en del bivirkninger, og vi var ikke glade for at bruge den så tit. Heldigvis hørte vi om guld-akupunktur, som også kan virke smertedæmpende. Så i efteråret 2004 fik Fuji lagt guld ind i begge hofter, og har været medicin- og smerte-fri lige siden :-)

Fuji er på sine gamle dage blevet noget tunghør. Det generer ham vist ikke, men det kan gøre kommunikationen med ham til lidt af en udfordring ;o)
Han kan nogenlunde høre, hvis man fløjter i et helt bestemt toneleje, men det meste af tiden bruger vi håndtegn til ham, og det fungerer som regel fint.


I slutningen af 2014 var Fuji blevet 16 år og vi måtte sige farvel til ham.

Fuji var vores første hund. Han var for os den perfekte shiba: Social og udadvendt, nysgerrig og eventyrlysten, modig og frygtløs, lærenem og samarbejdsvillig, kærlig og fræk, mild og god, smuk og dejlig.

Fuji er nu på den anden side af regnbuebroen, hvor der er masser af legetøj og masser af hans gamle legekammerater.

Vi elsker dig og savner dig, Fuji !!!